Tetkólyuk: bedugod a karod és rávarrnak valamit

Szerző: beautyFY

Ennél egyszerűbben nem lehet megfogalmazni: alkar be, valami ki.

Meglepik.

Meglepik.

Scott Campbell, New Yorkban élő, igen neves tetoválóművész egy szerfelett ügyes, valahol mégis igen hülye marketingfogást eszelt ki. A lényege az alábbi:

bedugod a karod egy lyukon, ő pedig készít rá egy tetoválást. Azt, amit akar. Ha vállalod, akkor a munkája ingyen volt.

A dolog elsőre rém nagy butaságnak tűnik, kiindulva abból, hogy az esetek jelentős részében azért az emberek nem véletlenül varratják magukra azt, amit. Az akciója elvileg a művész szaktudása, hozzáértése és kreativitása iránti bizalom kifejezése, de hát a tetoválás nem eleve az? 

Táráááám!

Táráááám!

Másrészt viszont a pali nem akárki. Annyi hírességnek dolgozott már, hogy az olvasók egy része feltehetően akkor is részt venne ebben a mókában, ha Scott bekötött szemmel készítené el egy betonkeverő-baleset után. Háttal. Az úr munkálkodott már Stingen, Robert Downey Jr.-on, Orlando Bloomon és Josh Hartnetten, többek között. Az ügynek egyébként a mókás „Whole glory” nevet adta, ami tréfás utalás a pornóvilágban is használt „glory hole”-ra, amikor is szintén dolgokat dugnak be egy lyukon, csak ott nagyon jól tudják, mi fog történni a lyukon túl. Mondjuk ez sem kisebb perverzió.

Campbell munkában.

Campbell munkában.

Ez lett belőle.

Ez lett belőle.

Meg ez is.

Meg ez is.

Fotók: boredpanda.com

Fotók: boredpanda.com

 

Van még egy pár kép a dologról az eredeti cikkben.

Itt van még jó kis kontent